Rengashotelli

Renkaiden säilytys edullisesti | Salo

Rengashotellissamme säilöt kesärenkaasi ja talvirenkaasi turvallisesti ja helposti! Salossa Salitunkatu 5:ssä sijaitseva rengashotellimme tarjoaa turvallisen ja kätevän paikan renkaiden säilytykseen niin kesä- kuin talvikaudella.

Rengashotellipalveluumme kuuluvat:

  • Renkaiden säilytys

  • Renkaiden pesu

  • Renkaiden allelaitto

  • Renkaiden vakuutus

  • Ajanvaraus

Rengashotelli asiakkaille tarjoamme ajanvarauksen. Soita numeroon 0447453783 (VAIN Hotelliasiakkaille) ja varaa sinulle sopiva aika renkaiden vaihtoon. Tällä hetkellä pystymme tekemään ainoastaan allelaittoja ajanvarauksella, joten jos sinulla on pelkät renkaat ilman vanteita hotellissamme et voi varata aikaa. Peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä ajasta perimme 20e sakon.

Rengashotelli – optimaalinen säilytyspaikka renkaillesi

Autonrenkaat on tärkeää säilyttää oikeanlaisissa olosuhteissa, joissa ne eivät altistu kosteudelle, suoralle auringonvalolle, öljyille ja kemikaaleille, varkauksille tai muille vahinkotekijöille.

Tasalämpöisessä rengashotellissamme sekä renkaat että vanteet säilyvät turvallisesti ja siististi kaudesta toiseen. Vastaamme renkaiden ja vanteiden pesusta ja varastoinnista ja kauden vaihtuessa vaihdamme ne toisiin renkaisiisi. Sinun ei tarvitse etsiä säilytyspaikkaa renkaillesi tai kuljettaa niitä vaihdettavaksi – riittää kun saavut autollasi paikalle, niin me hoidamme loput!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hinnasto

Rengashotelli
Sis. varastointi, allelaitto, renkaiden pesu ja vakuutus
75 € / kausi
Allelaitto, henkilöauto
Allelaitto, paketti-/maastoauto
Allelaitto, asuntoauto / paripyöräll.
30 €
45€
50€
VannetyötAlk. 70 € / sarja
Tasapainotukset 
– peltivanteilla30 € / sarja
– alumiinivanteilla                                 Alk.40 € / sarja
Renkaan korjauksetAlk. 15 €

Kysy myös raskaan kaluston renkaita, pinnoitettuja ja uusia, sekä rengastöitä! Teemme myös paistokorjaukset ja suolatäytöt!